Biscookie Cu Ciocolată

Biscookie Cu Ciocolată
Biscookie cu ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 101 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, extract de vanilan, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Chip Tort cu ciocolata Chip Cookie aluat glazura, Cupcakes Cu Ciocolată Cu Glazură De Ciocolată, și Unt Brun Cartofi Chip Ciocolata Chip Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aliniați o foaie mare de copt cu margini cu pergament. Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Crema untul, zahărul granulat și zahărul brun într-un al doilea bol mediu folosind un mixer de mână la viteză mare, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați câte un ou pe rând, asigurându-vă că amestecați bine înainte de fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
5
Adăugați făina de vanilie și migdale și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă și bateți până se combină. Aluatul va fi gros și lipicios. Îndoiți chipsurile de ciocolată și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
7
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Folosind mâinile făinoase, modelează fiecare bucată de aluat într-un buștean lung de aproximativ 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
8
Îndepărtați excesul de făină; transferați buștenii pe foaia de copt pregătită, distanțată la 5 inci. Aplatizați fiecare buștean într-o bandă lată de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Coaceți până se rumenesc și se fixează, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Transferați într-un suport; lăsați să se răcească 10 minute.
11
Reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Transferați biscotti pe o suprafață de lucru. Folosind un cuțit zimțat, tăiați fiecare bandă în diagonală în felii groase de 1/3 inci. Aranjați feliile tăiate cu fața în jos pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
13
Coaceți biscotti, rotind foile de copt la jumătate, până când sunt crocante, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Transferați foile de copt pe rafturi și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
15
Biscookies pot fi făcute cu 3 zile înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista