Biscoff Macarons

Biscoff Macarons
Biscoff Macarons ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 22. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. 2439 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, biscuiți cremoși, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Macarons Biscoff Cu Ciocolată, Biscoff Overload – Cupcakes Biscoff și glazură garnisite cu firimituri de prăjituri, și Biscoff Banana Cream tarte și Biscoff a răspândit provocarea iubirii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 280 de grade F. și tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Cântărește-ți albușurile de ou, făina de migdale, zahărul pudră, zahărul granulat și prăjiturile Biscoff măcinate pe mâncare scale.In un mixer stand cu atașamentul Tel adauga ta cântărit afară albușuri de ou, și zahăr bate la viteza medie. Bateți pe mediu-înalt până se formează vârfuri rigide. Durează aproape 5 minute. A se vedea imagini pentru efecte vizuale. Puneți deoparte câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați zahărul pudră, făina de migdale și prăjiturile într-un bol mare de amestecare. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se pune într-o sită sau sită fină și se cerne până când toate ingredientele uscate au trecut. Îndoiți ușor albușurile la ingredientele uscate, amestecând doar până când sunt combinate. Vezi imagini pentru vizuale
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
CernereCernere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Așezați aluatul într-o pungă mare de patiserie cu un vârf rotund mare atașat. Țevi rotunde, la aproximativ 1/2 inch distanță pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Dați un robinet bun sau două din tigaie pentru a îndepărta bulele.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți macarons timp de 22-25 de minute. Veți vedea o coajă deasupra cu" picioare " în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să se răcească complet înainte de a scoate. Odată răcit, luați o spatulă offset pentru a slăbi din pergament. Asociați macaroanele apropiate ca mărime unul de celălalt pentru a vă pregăti filling.To pregătiți cremă de unt, bateți untul înmuiat, Biscoff cremos
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
7
Se întinde și zahărul pudră până devine cremos și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Așezați crema de unt într-o pungă de patiserie medie, cu un vârf rotund mare atașat și pipeți o păpușă de glazură în centrul unui macaron și acoperiți cu un al doilea macaron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
9
Serviți temperatura camerei. Păstrați macaroanele rămase la frigider.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții22
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista