Biscoff Macarons
Biscoff Macarons ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 22. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. 2439 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, biscuiți cremoși, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Macarons Biscoff Cu Ciocolată, Biscoff Overload – Cupcakes Biscoff și glazură garnisite cu firimituri de prăjituri, și Biscoff Banana Cream tarte și Biscoff a răspândit provocarea iubirii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 280 de grade F. și tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Cântărește-ți albușurile de ou, făina de migdale, zahărul pudră, zahărul granulat și prăjiturile Biscoff măcinate pe mâncare scale.In un mixer stand cu atașamentul Tel adauga ta cântărit afară albușuri de ou, și zahăr bate la viteza medie. Bateți pe mediu-înalt până se formează vârfuri rigide. Durează aproape 5 minute. A se vedea imagini pentru efecte vizuale. Puneți deoparte câteva minute.
Așezați zahărul pudră, făina de migdale și prăjiturile într-un bol mare de amestecare. Se amestecă pentru a combina.
Se pune într-o sită sau sită fină și se cerne până când toate ingredientele uscate au trecut. Îndoiți ușor albușurile la ingredientele uscate, amestecând doar până când sunt combinate. Vezi imagini pentru vizuale
Așezați aluatul într-o pungă mare de patiserie cu un vârf rotund mare atașat. Țevi rotunde, la aproximativ 1/2 inch distanță pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Dați un robinet bun sau două din tigaie pentru a îndepărta bulele.
Coaceți macarons timp de 22-25 de minute. Veți vedea o coajă deasupra cu" picioare " în jurul marginilor.
Lăsați să se răcească complet înainte de a scoate. Odată răcit, luați o spatulă offset pentru a slăbi din pergament. Asociați macaroanele apropiate ca mărime unul de celălalt pentru a vă pregăti filling.To pregătiți cremă de unt, bateți untul înmuiat, Biscoff cremos
Se întinde și zahărul pudră până devine cremos și neted.
Așezați crema de unt într-o pungă de patiserie medie, cu un vârf rotund mare atașat și pipeți o păpușă de glazură în centrul unui macaron și acoperiți cu un al doilea macaron.
Serviți temperatura camerei. Păstrați macaroanele rămase la frigider.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.