Bing Cherry Gelatină Mold
Mucegaiul de gelatină de cireșe Bing ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 145 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 90 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ananas, nuci pecan, băuturi carbogazoase cu aromă de cola și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Stratificat Bing Cherry Mold, Gelatină Creier Mucegai, și Mucegai De Gelatină Eggnog.
Instrucțiuni
Scurgeți cireșele și salvați sucul.
Într-o cratiță, combinați sucul de cireșe rezervat cu cocsul.
Se încălzește până la fierbere, apoi se amestecă gelatina.
Se amestecă până se dizolvă gelatina.
Se scoate de pe foc și se amestecă ananasul scurs, cireșele scurse și pecanele tocate.
Se toarnă amestecul într-o matriță pulverizată cu un spray de gătit antiaderent și se dă la frigider cel puțin 24 de ore înainte de servire.