Bilă de dovleac cu brânză
Ai nevoie de o gustare fără gluten, ovo-lacto-vegetariană și primară ? „Bilduțele cu dovleac și brânză” ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este suficientă pentru 20 de porții, cu 147 de calorii , 4 g de proteine și 10 g de grăsimi fiecare. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă ai la îndemână mere și biscuiți prăjiți, brânză cheddar picantă, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 27% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. „Bilduțele albe cu brânză cheddar dulce-picantă, mere și bacon” , „Supa clasică de bile de matzo” și „Fursecurile cu bile de ghimbir” sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un bol mic, bateți crema de brânză până se omogenizează. Adăugați brânza cheddar, paprika și ardeiul iute. Formați o bilă; înfășurați-o în folie alimentară. Dați la frigider timp de 4 ore sau până se întărește.
Cu un cuțit, adăugați linii verticale pe bila de brânză pentru a semăna cu un dovleac; introduceți o coastă de țelină sau o tulpină de broccoli pentru tulpină.
Se servește cu mere și biscuiți.