Biluțe de brânză pepperoni
Pepperoni Cheese Balls este o rețetă fără gluten cu 12 porții. Acest aperitiv are 197 de calorii, 5 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Pentru 57 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați unt, cremă de brânză, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 16%. Acest scor este destul de prost. Bilele de covrig pepperoni, caserola cu ardei și brânză și pepperoni, macaroane și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți felii de pepperoni într-un robot de bucătărie sau blender și presă până se toacă mărunt. Pus deoparte.
Într-un castron, amestecați crema de brânză, sosul Worcestershire, untul și smântâna.
Se amestecă bine cu un mixer.
Adauga pepperoni tocat si amesteca bine. Se formează bile mici, se pun pe un platou de servire și se dau la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Ruinart, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.
NV Ruinart , Vin