Bile De Șuncă Glazurate
Bilele de șuncă glazurate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 220 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, oțet de cidru, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bile De Șuncă Glazurată Cu Ananas, Bile De Șuncă Glazurată Cu Zahăr Brun, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați ouăle, laptele, ovăzul și șunca; se amestecă bine. Formați în 1-1 / 2-in. bile.
Se pune într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Într-o cratiță, combinați zahărul brun, amidonul de porumb și cuișoarele, dacă doriți. Se amestecă sucul de ananas, siropul de porumb, oțetul și muștarul până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute.
Se toarnă peste bile de șuncă.
Se coace, neacoperit,la 350 de minute pentru 35-40 de minute sau pana se rumeneste.