Bile De Tort Tiramisu
Reteta Tiramisu tort bile ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 3 ore și 50 de minute. Această rețetă face 24 de porții cu 118 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de lichior cu aromă de cafea, zahăr brun, espresso măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tiramisu Cookie Bile, Tiramisu Cookie Bile, și Bile De Fasole Cu Tort De Porumb, Alias Bile Fiesta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți cu generozitate o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Bateți amestecul de tort, apa și ouăle într-un castron la viteză mică timp de 30 de secunde, apoi la viteză medie timp de 3 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 50 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Se amestecă împreună espresso, lichior de cafea și zahăr brun într-un castron mic. Se amestecă mascarpone, zahărul cofetarilor și vanilia într-un castron separat până se omogenizează; se amestecă amestecul de espresso.
Zdrobiți tortul de lire în firimituri într-un castron mare. Amestecați amestecul de mascarpone în firimituri de tort până când nu rămân firimituri; poate fi necesar să vă folosiți mâinile.
Scoateți bile mici din amestec cu un baller de pepene galben sau o lingură.
Se rulează în bile; așezați pe o foaie de copt. Se răcește la frigider cel puțin 2 ore înainte de servire.