Bile de tort mai sănătoase
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă „Healthier Cake Balls”. Această rețetă are 36 de porții și costă 20 de cenți per porție. O porție conține 127 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi . 6 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită amestec natural pentru prăjituri, extract de vanilie, lapte și grăsime naturală. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este ameliorabil. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum „A Healthier Cookie with Mini M&Ms” , „Healthier Bangers and Mash” și „Healthier Cinnamon Crunch Sweet Potato Muffins” .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți ușor și tapetați cu făină o formă de tort de 23x33 cm sau două forme rotunde de tort de 20 cm.
Puneți amestecul de prăjitură într-un bol mare.
Adăugați ouăle, laptele și extractul de vanilie și bateți cu un mixer electric la viteză mică timp de 1 minut. Măriți viteza la medie-mare și bateți încă 2 minute, răzuind marginile bolului, după cum este necesar.
Transferați aluatul în forma de tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturii iese curată; 40 până la 50 de minute pentru o formă de tort de 23x33 cm sau 25 până la 35 de minute pentru forme de tort de 20 cm. Lăsați prăjitura să se răcească timp de 10 minute.
Fărămurează prăjitura cât este caldă într-un bol mare. Adaugă glazura și amestecă până se omogenizează bine.
Topiți ciocolata tocată și grăsimea vegetală într-un bol de sticlă, la cuptorul cu microunde, la foc mediu, până se topesc, aproximativ 1 minut. Alternativ, topiți ciocolata tocată și grăsimea vegetală într-un bol de metal, deasupra unei cratițe cu apă clocotită, amestecând ocazional, până la omogenizare.
Formați biluțe din amestecul de prăjitură cu ciocolată folosind o formă de tort pentru pepeni sau o lingură mică. Înmuiați biluțele în amestecul cald de ciocolată, folosind o scobitoare sau o furculiță pentru a le prinde.
Așezați pe hârtie cerată pentru a se răci.