Bile De Tort Cu Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați bilele de tort cu căpșuni acoperite cu ciocolată. Această rețetă servește 50 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 108 calorii. Mergeți la magazin și ridicați stropi, ciocolată, amestec de tort de căpșuni duncan hines și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tort De Căpșuni Acoperit Cu Ciocolată, Tort De Cană Cu Căpșuni Acoperit Cu Ciocolată, și Tort De Căpșuni Acoperit Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de tort și coaceți conform instrucțiunilor folosind o tigaie de tort de 9 x 13.
Lasa tortul sa se raceasca complet. Folosind mâinile, scoateți tortul din tigaie și sfărâmați-l într-un castron mare
Adăugați glazură și amestecați până se formează un aluat roz.(puteți folosi o furculiță sau un mixer electric, dar îmi place să-mi folosesc doar mâinile, strângându-l între degete pentru a încorpora complet).
Rulați în bile de 1 inch și așezați-le pe tava de hârtie căptușită cu hârtie pergament. Congelați bilele timp de cel puțin 1 oră, până când sunt ferme, dar nu înghețate. Chiar înainte de a scoate din congelator, topiți ciocolata în cuptorul cu microunde în trepte de 30 de secunde până se topește complet. Folosind o furculiță sau o scobitoare, înmuiați bilele în ciocolată și mutați-o ușor, doar până când sunt acoperite. Ridicați-l, permițând scurgerea excesului de ciocolată.
Așezați pe tava căptușită cu pergament. Împingeți furculița folosind o lingură sau scoateți scobitoarea. Decorați cu stropi în timp ce este umed.
Stropiți cu ciocolată albă topită odată uscată.Refrigerați imediat pentru a seta. Preferăm bilele de tort răcite, dar pot fi păstrate și la temperatura camerei.