Bile de spanac cu aragaz

Bile de spanac cu aragaz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bilele de spanac cu aragaz. Această rețetă servește 35. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, parmezan, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rețetă De Baie Cu Spanac Cu Aragaz, Hot Aragaz Top Anghinare Spanac Dip & Alte Dip Favorite, și Supă de fasole marină, slănină și spanac (aragaz sub presiune, aragaz lent sau aragaz).

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se amestecă amestecul de umplutură, apa fierbinte și untul într-un castron mare până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă ușor. Formați în bile de 60 (1 inch).
4
Așezați într-un singur strat pe 2 foi de copt cu margini pulverizate cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți 15 până la 20 min. sau până se încălzește și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista