Bile De Rom
Bilele de rom necesită în jur 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20 și costă 1,04 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 226 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați nonpareils, nuci pecan, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Nucă de cocos Unt de arahide fulgi de ovăz bile (aka bile de zăpadă), și Bile De Fasole Tort De Porumb, Aka Bile Fiesta.
Instrucțiuni
Așezați napolitane într-o pungă ziplock, sigilați punga și zdrobiți fin cookie-urile folosind un știft.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron așezat peste o tigaie cu apă fierbinte (nu lăsați apa să fiarbă sau vasul să atingă apa). Se amestecă ocazional, până când ciocolata s-a topit complet.
Scoateți vasul de pe foc; amestecați zahărul, siropul de porumb și romul.
Se amestecă bine. Se amestecă napolitane și nuci pecan până se formează un aluat.
Aliniați o foaie de copt mare, cu margini, cu pergament.
Rotiți o lingură de aluat cu vârf într-o bilă de 1 inch, pudrând palmele mâinilor cu zahărul cofetarilor mai întâi pentru a preveni lipirea bilelor.
Așezați bilele pe foaia de copt. Repetați cu aluatul rămas.
Rotiți bilele în nonpareils, dacă doriți. Se răcește până se întărește, cel puțin 1 oră, apoi se transferă bilele într-un recipient etanș. La frigider timp de 2 până la 3 zile pentru a înmuia aroma. Păstrați la frigider într-un recipient etanș până când este gata de servit (dacă stivuiți, așezați un strat de hârtie cerată între ele).