Bile de porc și varză murată
Bile de porc și varză acră este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru 1,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 45 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați varză murată, ceapă, carne de porc măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 68%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bile De Varză Murată, Bile De Șuncă De Varză Murată, și Bile Nemaipomenite De Varză Murată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați carnea de porc, ceapa, orezul, oul, sarea și piperul negru măcinat.
Se amestecă bine și se formează în bile de 2 inci.
Puneți un borcan de varză murată într-o oală mare la foc mediu mic. Apoi adăugați bilele de porc și acoperiți cu celălalt borcan de varză murată. Se fierbe la foc mediu mic timp de 1 până la 1 1/2 ore.
Așezați un borcan de varză murată în fundul aragazului lent.
Adăugați bilele de porc și acoperiți cu celălalt borcan de varză murată. Gătiti la setare scăzută timp de 8 până la 10 ore.