Bile de pește în sos de roșii-busuioc

Bile de pește în sos de roșii-busuioc
Bilele de pește în sos de roșii-busuioc necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 1 și costă $11.65 pe portie. O porție conține 1394 calorii, 116g de proteine, și 76g de grăsime. Dacă aveți la îndemână tarhon, pâine, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 84%. Încercați Bile de cârnați de pui umplute cu Mozzarella, sos de roșii-busuioc, cartofi Cacio e Pepe și Broccolini prăjiți, Pește La Cuptor Cu Roșii-Busuioc, și Pește De Roșii Feta-Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, procesați toate ingredientele bilei de pește, cu excepția peștelui/făinii/uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați peștele și amestecați bine.Modelați amestecul de pește în bile de dimensiunea și forma unui ou (dacă amestecul nu cooperează și se destramă, poate doriți să amestecați într-un ou pentru a-l ajuta să se lege împreună). Dragați bilele în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Încălziți uleiul într-o tigaie, adăugați peștele și rumeniți pe toate părțile (aproximativ 2-3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați-le într-un vas de copt uns. Preîncălziți cuptorul la 350 degrees.In un procesor de alimente, se macină toate ingredientele sos într-o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se toarnă peste bilele de pește și se coace aproximativ 30-35 de minute.Poate fi servit refrigerat, la temperatura camerei sau fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista