Bile De Perle Aburite Parfumate
Bile de perle aburite parfumate este un fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 539 calorii. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, tofu, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Bile De Perle, Bile De Perle Chinezești, și Bile de perle chinezești.
Instrucțiuni
Clătiți orezul într-o strecurătoare sub apă curentă rece, greblându-l cu degetele, până când apa curge limpede.
Scurgeți orezul și puneți-l în apă rece pentru a acoperi.
Lăsați-l să stea 1 oră, apoi scurgeți-l într-o strecurătoare, turnați-l pe o tavă sau o foaie de biscuiți și întindeți-l într-un strat uniform.
Înfășurați plăcile de tofu în prosoape de hârtie sau un prosop de bumbac și puneți deasupra o greutate mare, cum ar fi o tigaie din fontă.
Lăsați tofu să stea 30 de minute pentru a apăsa excesul de apă; apoi, folosind o furculiță, zdrobiți-l până se omogenizează într-un bol mare de amestecare.
Tăiați capacele negre de ciuperci cu mâna sau tocați-le într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Ștergeți castanele de apă uscate cu prosoape de hârtie și tocați-le manual sau cu un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel.
Adăugați la piureul de tofu ciupercile negre, 1 cană de morcovi, castanele de apă și condimentele. Se amestecă energic pentru a combina ingredientele.
Adăugați oul, albușul de ou și amidonul de porumb și amestecați până la neted și lipicios.
Adăugați puțin mai mult amidon de porumb dacă amestecul este prea slab.
Formați amestecul de tofu în bile de aproximativ 1 inch în diametru și rotiți fiecare bilă în orez, astfel încât exteriorul să fie complet acoperit. Tapetați o tavă cu aburi cu hârtie pergament sau hârtie cerată și aranjați bilele acoperite cu orez în tavă. Alternativ, așezați bilele pe o placă de plăcintă din aluminiu cu găuri în partea de jos.
Umpleți un wok sau o oală mare cu câțiva centimetri de apă și încălziți până la fierbere. Aranjați tava cu aburi sau placa de plăcintă pe un suport peste apa clocotită, acoperiți și aburiți timp de 20 de minute. Aranjați bilele de perle pe un platou de servire și presărați deasupra morcovii răzuți rămași.
Serviți cu sos de soia pentru scufundare. Pentru a reîncălzi, aburiți timp de 5 minute până când se încălzește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;