Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bile de orez umplute. Această rețetă face 20 de porții cu 342 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză pecorino romano, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bile De Orez Umplute Prăjite, Bile de vinete și orez umplute cu Mozzarella, și Bile ușoare de dovlecei umplute cu orez și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți rag-ul rag (cu până la 3 zile în avans)
2
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o cratiță de 3 litri la foc mediu. Se sfărâmă în carne și se adaugă ceapa. Gatiti, amestecand des, pana cand apa degajata de carne se evapora si carnea si ceapa incep sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Condimentați ușor carnea de vită și ceapa cu sare. Amestecați morcovii și țelina și continuați să gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă roșiile, pasta de roșii, ardeiul roșu și sarea după gust. Reglați focul la foc mic și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Dacă sosul începe să se lipească de tigaie în orice moment în timpul gătitului, amestecați câteva linguri de apă. Amestecați mazărea și gătiți până când sunt foarte fragede, aproximativ 10 minute pentru mazărea congelată și 20 de minute pentru mazărea proaspătă. Rag-ul finit ar trebui să fie dens și redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Mazăre
Ardei Roșu
Legume
Tomate
Morcov
țelină
Ceapă
Sos
Apă
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți și răciți la temperatura camerei.
5
În timp ce rag-ul se răcește, faceți orezul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
6
Aduceți bulionul sau apa și 2 linguri de ulei de măsline la fiert într-o cratiță de 3 litri. Se amestecă orezul, se readuce apa la fierbere, apoi se reglează focul la fierbere. Gatiti orezul, neacoperit, pana cand al dente—fraged, dar ferm—aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Stoc
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Scurgeți orezul și întindeți-l pe o tavă pentru a se răci la temperatura camerei. Când orezul este rece, răzuiește-l într-un bol de amestecare și bate în cele 4 ouă și brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Kilograme De Mure (aproximativ
Ouă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
8
Luați o mână (aproximativ 1/3 cană) din amestecul de orez răcit și formați-l într-o bilă mică în palma mâinii. Faceți un puț în centrul mingii și aruncați în 1 lingură de cârpă. Lucrați orezul astfel încât să închidă complet rag-ul și reformați orezul într-o bilă netedă. Continuați să formați arancine cu orezul rămas și rag.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
9
Bateți cele 2 ouă într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
10
Întindeți făina pe o farfurie și firimiturile de pâine pe alta, într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Kilograme De Mure (aproximativ
Făină Pentru Toate Scopurile
11
Dragați câteva dintre bilele de orez în făină pentru a acoperi toate părțile. Atingeți excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Orez
12
Rulați bilele de orez în oul bătut pentru a acoperi, permițând oricărui exces de ou să picure înapoi în castron. În cele din urmă, rulați bilele de orez în firimiturile de pâine, apăsând ușor pentru a acoperi uniform cu firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Orez
Rola
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Scoateți pe o foaie de copt curată. Repetați cu bilele de orez rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
14
Dacă doriți să serviți bilele de orez fierbinți, încălziți cuptorul la 200 de litri F sau la cea mai mică setare. Tapetați o foaie de copt cu o grosime dublă de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Cuptor
15
Turnați uleiul vegetal și uleiul de măsline într-o tigaie adâncă. Introduceți un termometru pentru prăjit în ulei și încălziți uleiul la foc mediu la 375 km F. (Dacă lucrați fără termometru, testați temperatura conform indicațiilor de mai jos.) Odată ce uleiul atinge temperatura, reglați căldura sub oală pentru a menține o temperatură constantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Dacă nu lucrați cu un termometru, testați temperatura uleiului scufundând o bilă de orez în ulei. Ar trebui să dea un sfârâit plin de viață, dar constant. Dacă nu se întâmplă nimic, uleiul nu este suficient de fierbinte; dacă uleiul din jurul stratului de pesmet fierbe și pulverizează, uleiul este prea fierbinte. Reglați căldura în consecință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
17
Când uleiul ajunge la temperatură, alunecați cu grijă aproximativ o treime din bilele de orez în ulei. Se prăjește, întorcându-se după cum este necesar cu clești sau o lingură cu fante, până se rumenesc și se crocant pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Clește
18
Scoateți pe foaia de copt căptușită cu un prosop de hârtie, păstrându-le fierbinți la cuptor, dacă doriți. Prăjiți bilele de orez rămase. Arancina poate fi servită fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
19
Din bucătăria italo-americană a Lidiei de Lidia Matticchio Bastianich Copyright (c) 2001 de Lidia Matticchio Bastianich publicat de Knopf.Lidia Bastianich găzduiește extrem de popularul spectacol PBS, "bucătăria italo-americană a Lidiei" și deține restaurante în New York, Kansas City și Pittsburgh. De asemenea, autoarea mesei italiene a Lidiei și a bucătăriei italo-americane a Lidiei, locuiește în Douglaston, New York.Jurnalismul lui Jay Jacob a apărut în multe reviste naționale.Din ediția comercială broșată.