Bile de orez prăjite și umplute (Arancini di Riso)
Bilele de orez prăjite și umplute (Arancini di Riso) necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest fel de mâncare are 428 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pesmet condimentat, bulion de pui, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Arancini di Riso, Arancini / Bile De Risotto Prăjite, și Crochete Risotto: Arancini Di Riso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți firimiturile de pâine într-un bol mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Umplere: într-un castron mediu, combinați risotto, pesmet, parmezan, busuioc și ouă. Cu mâinile umede, folosind aproximativ 2 linguri de amestec de risotto, formați amestecul în bile cu diametrul de 1 3/4 inci. Faceți o gaură în centrul fiecărei bile și introduceți un cub de Gorgonzola. Acoperiți gaura pentru a închide complet brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Gorgonzola
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Rotiți bilele în pâine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ 1/3 din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se încălzește la foc mediu până când un termometru pentru prăjit adânc introdus în ulei atinge 350 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 2 minute.) În loturi, prăjiți bilele de orez, întorcându-se ocazional, până devin aurii, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la foc mic la foc mare. Reduceți căldura la minim și păstrați bulionul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Într-o cratiță mare și grea, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
10
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Adăugați vinul și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Adăugați 1/2 cană bulion fierbinte și amestecați până se absoarbe aproape complet, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulionul, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și permițând fiecare adăugare de bulion să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea. Gatiti orezul pana cand este fraged, dar inca ferm la muscatura si amestecul este cremos, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați restul de unt, parmezan, sare și piper.