Bile de orez prăjite și umplute (Arancini di Riso)
Bilele de orez prăjite și umplute (Arancini di Riso) necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest fel de mâncare are 428 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pesmet condimentat, bulion de pui, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Arancini di Riso, Arancini / Bile De Risotto Prăjite, și Crochete Risotto: Arancini Di Riso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți firimiturile de pâine într-un bol mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Umplere: într-un castron mediu, combinați risotto, pesmet, parmezan, busuioc și ouă. Cu mâinile umede, folosind aproximativ 2 linguri de amestec de risotto, formați amestecul în bile cu diametrul de 1 3/4 inci. Faceți o gaură în centrul fiecărei bile și introduceți un cub de Gorgonzola. Acoperiți gaura pentru a închide complet brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Gorgonzola
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Rotiți bilele în pâine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ 1/3 din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se încălzește la foc mediu până când un termometru pentru prăjit adânc introdus în ulei atinge 350 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 2 minute.) În loturi, prăjiți bilele de orez, întorcându-se ocazional, până devin aurii, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la foc mic la foc mare. Reduceți căldura la minim și păstrați bulionul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
8
Într-o cratiță mare și grea, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Adăugați vinul și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Adăugați 1/2 cană bulion fierbinte și amestecați până se absoarbe aproape complet, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulionul, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și permițând fiecare adăugare de bulion să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea. Gatiti orezul pana cand este fraged, dar inca ferm la muscatura si amestecul este cremos, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați restul de unt, parmezan, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie