Bile De Orez Lipicioase (Tang Yuan)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bile de orez lipicioase (tang Yuan). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 52 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de cocos, apă călduță, amidon de tapioca și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tang Yuan (Bile De Orez Lipicios), Susan Negru Tang Yuan (Bile De Orez Cu Susan Negru), și Bile de orez lipicioase de dovleac în cremă de nucă de cocos îndulcită (Bua Loi Fak Thong).
Instrucțiuni
Pentru a face umplutura: măcinați semințele sau nucile într-un mortar și pistil până la o consistență fină, dar nu pudră. Într-o cratiță mică, topiți untura. Într-un castron mic, amestecați untura cu zahărul și nucile măcinate. Răciți amestecul la frigider sau congelator câteva minute înainte de utilizare.
Amestecați cele două făini împreună și adăugați apa pentru a face un aluat moale, dar nelipicios. Împărțiți aluatul în jumătate. Lucrând pe o suprafață prăfuită cu făină de orez, rulați fiecare jumătate într-un cilindru de aproximativ 1 1/2 inci grosime și tăiați aluatul în segmente de aproximativ 1 inch lățime.
Pentru a face găluștele: luați o bucată de aluat și faceți o liniuță cu degetul mare pentru a o aplatiza.
Așezați umplutura în liniuță și trageți părțile laterale ale aluatului pentru a-l închide.
Rulați-l ușor între palme pentru a face o minge netedă.
Așezați găluștele pe o tavă prăfuită cu făină de orez până când sunteți gata să le gătiți. De asemenea, pot fi refrigerate sau congelate.
Pentru a găti găluștele: umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați găluștele și amestecați ușor pentru a preveni lipirea în partea de jos a oalei. Fierbeți timp de 15 minute, având grijă să nu lăsați apa să fiarbă energic, altfel cojile de găluște se vor rupe. Găluștele se fac atunci când pielea este aproape translucidă. Puneți găluștele în boluri de supă împreună cu apa de gătit.