Bile de nuc cu ciuperci de linte cu sos de afine-pere
Această rețetă fără gluten și vegană servește 13 și costă 91 cenți pe porție. O porție conține 171 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, jumătăți de nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Pere, Coniac Și Nuci De Afine, cremă de supă de ciuperci cu pate de linte de nucă crostini, și Afine Pere Nuc Orez Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați linte într-o oală medie împreună cu 2 și 1/4 căni de apă. Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul la mediu. Se fierbe timp de aproximativ 20 de minute, neacoperit, adăugând mai multă apă dacă lintea se usucă. Odată ce lintea este fragedă cu furculița, scoateți-o de pe foc și zdrobiți-o cu un masher de cartofi până când este o pastă grosieră, cu câteva bucăți de linte încă intacte. Pune deoparte.Între timp, preîncălziți cuptorul la 163°. prăjiți nucile tocate timp de 9-12 minute, până când sunt ușor aurii și parfumate. După prăjire, creșteți temperatura cuptorului la350.In o tigaie sau wok foarte mare, adăugați uleiul împreună cu ciupercile tocate mărunt și usturoiul. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Linte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se sotează la foc mediu-mare timp de aproximativ 7-9 minute, până când cea mai mare parte a apei se gătește. Acum adăugați kale, nuci prăjite, afine, ierburi și oțet de sherry. Amestecați până se combină și continuați să gătiți încă câteva minute până când varza este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Kale
3
Se ia de pe foc și se amestecă piureul de linte când ready.In un castron mic, amestecați împreună inul de pământ și apa. Se amestecă timp de 10 secunde și apoi se toarnă imediat în amestecul de tigaie. Se amestecă pentru a combina. Acum amestecați 1/2 cană de făină de ovăz până se combină. Condimentează cu sare și piper după gust. Amestecul trebuie să fie destul de umed și lipicios. Dacă este mult prea lipicios, adăugați puțin mai multă făină de ovăz. Dacă este uscat, adăugați încă o lingură de apă.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Formați amestecul de linte în bile și împachetați bine cu mâinile, astfel încât să se țină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Făină De Ovăz
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Semințe De In
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați pe foaia de copt la un centimetru distanță. Repetați pentru restul. Dacă amestecul este prea fierbinte pentru a fi manipulat, lăsați-l să se răcească puțin mai întâi și apoi continuați.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți bilele de linte la 177° timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Adăugați afine, pere și sirop de arțar într-o oală medie. Aduceți la fierbere mică la foc mare și apoi reduceți focul la mediu. Se fierbe, neacoperit, timp de 10-20 de minute până se îngroașă. Folosiți un tocător de cartofi pentru a zdrobi Pera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire