Bile De Fructe Cu Fistic
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Bilele de fructe cu fistic ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 69 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de suc de portocale, fistic prăjit, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 28%. Încercați Bile De Brânză Cheddar Albă Cu Fistic, Bacon fistic brânză de capră bile, și Salată De Puf De Fructe Cu Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fisticul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt, dar nu pudrat. Împărțiți în jumătate în 2 boluri separate și dați deoparte.
Puneți cireșele, caisele, stafidele și curmalele printr-o mașină de tocat alimente folosind lama de măcinat mediu.
Se adaugă în castron cu jumătate din fistic.
Adăugați sucul de portocale și creme de cassis în amestec și combinați, folosind mâinile, până când lichidul este distribuit uniform pe tot parcursul. Formați amestecul în 24 de bile de mărimea nucului și rotiți-le în fisticul tocat rămas. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână.