Bile De Creveți Curry
Bile de creveți curry este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de nucă de cocos, ceapă verde, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 12%. Încercați Bile De Creveți De Nucă De Cocos Curry, Aperitiv Cu Bile De Pui Curry, și Kerala Shrimp Moilee (supă de creveți curry și nucă de cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați nuca de cocos și pudra de curry pe o foaie de copt și coaceți la 325 timp de 5 minute sau până devin aurii. Pune deoparte.
Procesați crema de brânză, creveții și ceapa într-un robot de bucătărie până când sunt amestecate.
Formați amestecul de creveți în bile de 1 inch și rulați în amestec de nucă de cocos. Acoperiți și răciți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Anne Amie Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.