Această rețetă servește 24 și costă 1,04 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 123 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Asiatice Prajit Crab Bile, Bere Crab Tort Bile, și Pancit bihon cu pui, cârnați chinezi, kikiam și bile de crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală grea și adâncă, preîncălziți uleiul de arahide la 365 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Pentru sosul Tartar, combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și amestecați pentru a obține chunkiness dorit, reglați condimentele și răciți până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Pentru bilele de Crab: într-un castron mare, umeziți firimiturile de pâine cu smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Se amestecă ingredientele rămase. Formați în bile de dimensiunea unei nuci. Se prăjesc în ulei până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Serviți bile de Crab în timp ce sunt fierbinți, cu sos tartar. Bilele pot fi, de asemenea, făcute din timp și reîncălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Crabi
6
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.