Bile de brânză și cârnați

Bile de brânză și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bile de brânză și cârnați. Această rețetă servește 40. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 120 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de copt, brânza cheddar, cârnații de porc pentru micul dejun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bile De Brânză De Cârnați, Bile De Brânză De Cârnați, și Bile De Brânză De Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă ingredientele doar până se amestecă.
3
Rulați în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Așezați într-un singur strat pe foaia de copt cu margini pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți 23 până la 25 min. sau până când cârnații sunt gata și bilele sunt ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista