Bile de brânză și cârnați

Bile de brânză și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bile de brânză și cârnați. Această rețetă servește 40. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 120 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de copt, brânza cheddar, cârnații de porc pentru micul dejun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bile De Brânză De Cârnați, Bile De Brânză De Cârnați, și Bile De Brânză De Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se amestecă ingredientele doar până se amestecă.
3
Rulați în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Așezați într-un singur strat pe foaia de copt cu margini pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți 23 până la 25 min. sau până când cârnații sunt gata și bilele sunt ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista