Bigoli cu Ragu de rață

Bigoli cu Ragu de rață
Bigoli cu Ragu de rață ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 1184 calorii. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână picioare și coapse de rață, ulei de măsline virgin, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Rigatoni cu carpa de rata 4, Spaccatelle Cu Ragu De Rață, și Garganelli cu Ragu de rață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați picioarele de rață și îndepărtați toată grăsimea. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
2
Într-o caserolă cu fund greu sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați picioarele de rață și gătiți până se rumenesc pe toate părțile și îndepărtați, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
4
Adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați vinul, roșiile, bulionul de pui și ciupercile uscate și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Stoc De PuiStoc De Pui
TomateTomate
VinVin
6
Adăugați picioarele de rață și reveniți la fierbere, reduceți focul, acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
7
Scoateți picioarele de rață și lăsați să se răcească. Trageți toată carnea de pe oase și reveniți la oală, fără oase. Fierbeți neacoperit timp de 30 de minute sau până când este destul de gros. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Picior De RațăPicior De Rață
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Umpleți o oală mare cu 6 litri de apă și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti bigoli pana la" al dente", aproximativ 8-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Încălziți sosul, scurgeți pastele și aruncați în tigaie. Aruncați pentru a acoperi și servi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Pentru a face aluatul: faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari de lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și amestecul de lapte. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și amestecul de lapte și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma fântânii. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
12
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți resturile de bucăți cruste. Aruncați aceste biți. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă curățați placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
13
Pentru a face Bigoli: frământați aluatul până se omogenizează și se strânge și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
14
Notă: nu săriți peste porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete. Sunt esențiale pentru o pastă ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
15
Tăiați aluatul în 6 bucăți și treceți fiecare bucată printr-o mașină de tocat carne setată la cea mai mică dimensiune de extrudare. Pe măsură ce pastele ies, tăiați-le în bucăți de 12 inci și praf imediat cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Masina De Tocat CarneMasina De Tocat Carne
16
Așezați-vă pe o foaie de prăjituri prăfuită cu făină de porumb, având grijă să păstrați firele separate. Finalizați toate cele 6 bucăți în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista