Big Easy Jambalaya
Marele Jambalayan ușor este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 100 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână amestecul de jambalaya de sodiu redus de la zatarain, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Mare Ușor Jambalaya, Jambalaya Cu O Singură Oală, și Jambalaya Creveți Ușor.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie adâncă mare sau cuptor olandez de 5 litri la foc mediu.
Adăugați ceapa și ardeii grași; gătiți și amestecați 7 minute sau până când legumele încep să se înmoaie.
Se amestecă roșiile, apa și Jambalaya
Amestecă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți 15 minute.
Se amestecă creveții și cârnații. Acoperiți și gătiți 10 minute mai mult sau doar până când creveții devin roz și orezul și legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun poate fi asociat cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Atlantis Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Culoare elegantă galben-lămâie, curată și lucioasă. Este un vin foarte intens pe nas, cu arome persistente de calitate, amintind de mere verzi și fructe tropicale, cum ar fi ananasul. La gust, este lung și persistent, cu o aciditate perfectă care se potrivește cu corpul său, făcându-l un vin foarte plăcut, plin de senzații. Acest vin încântător de crocant și răcoritor este recoltat manual în cutii mici de plastic. Strugurii sunt selectați și presați. Odată ce mustul este obținut, începe un proces de fermentare alcoolică, care se desfășoară în cuve din oțel inoxidabil la o temperatură de 64 de grade Fahrenheit. După perioada de fermentare, se efectuează o rafturi pentru separarea drojdiei; ulterior suferă o stabilizare la rece, este filtrată și apoi îmbuteliată în cele din urmă.