Big Daddy ' s prăjit somn
Big Daddy ' s prăjit somn este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 475 calorii. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, făină de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 66 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este minunat. Rețete similare includ Big Daddy ' s prăjit somn, Somn Prăjit, și Somn Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți o friteuză la 350 de grade F.
Într-un castron mare, adăugați făina, făina de porumb, praful de copt, sarea și cayenne și bateți pentru a combina.
Bateți berea, asigurându-vă că îndepărtați orice bulgări.
Tăiați fileurile de somn pe jumătate pe lungime pentru a face 2 benzi. Dacă doriți, tăiați în bucăți de mușcătură. Într-un castron mic adăugați sarea, piperul și usturoiul granulat. Condimentați fileurile cu o parte din amestecul de sare. Rezervați amestecul de sare rămas pentru o altă utilizare.
Înmuiați fiecare fâșie în aluatul de bere și adăugați-o în friteuză, câteva pe rând, mișcându-le astfel încât să nu se lipească. Se prăjește până se rumenesc și crocant, aproximativ 3 până la 4 minute.
Scoateți din friteuză pe un platou de servire. Repetați cu fileurile rămase și condimentați peștele cu suc de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.