Big Daddy ' s pește bastoane cu Funked Ketchup
Big Daddy ' s pește bastoane cu Funked Ketchup este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 567 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 41 minute. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ketchup, pesmet panko, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Big Daddy ' s pește bastoane cu Funked Ketchup, Bastoane de pește crocante cu Ketchup de ananas, și Pește și chipsuri picante la cuptor cu Ketchup creol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pregătiți o foaie de copt cu folie și pulverizați cu ulei de canola.
Într-o farfurie sau vas de plăcintă superficială, amestecați făina, praful de usturoi, boia de ardei și 1 linguriță de condimente de fructe de mare, amestecând bine pentru a combina.
Adăugați albușurile bătute într-o altă farfurie sau vas de plăcintă și apoi adăugați panko într-o altă farfurie sau vas de plăcintă.
Presărați ușor peștele, făina, albușurile de ou și panko cu sare și piper și condimente cu fructe de mare. Începeți prin a lua câte 1 bucată de pește și dragați mai întâi în făină, apoi în albușuri, apoi panko și apoi așezați-l pe foaia de copt pregătită. Repetați cu bucățile de pește rămase. Pulverizați vârfurile bețișoarelor de pește cu ulei de canola.
Așezați foaia de copt în cuptor și gătiți peștele timp de 8 minute, întorcându-vă o dată și continuați să gătiți încă 8 minute.
Scoateți bețișoarele de pește și lăsați să se răcească 5 minute.
Serviți bețișoarele de pește cu Ketchup-ul Funked Up.
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați bine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.