Big Bad Burgers
Rețeta Big Bad Burgers ar putea satisface pofta dvs. americană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 700 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 105 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Clătite mari și pufoase cu lapte de unt, Bacon și brânză burgeri umplute (Jucy Lucy Burgers), și Tartar Burgers – acestea sunt burgeri gustoase mici pe care toată lumea le va iubi.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati ceapa si ciupercile in unt topit pana cand ceapa este foarte frageda si incepe sa se rumeneasca, 10-15 minute.
Presărați zahăr brun peste amestec și continuați să gătiți până când ceapa se caramelizează, încă 5 până la 10 minute; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Se amestecă carnea de vită măcinată, oul, firimiturile de pâine, hreanul, sosul de friptură, sosul Worcestershire, usturoiul, ceapa uscată, sarea și piperul negru într-un castron; formați în 4 prăjituri de aproximativ 6 inci lățime și 1/2 inch grosime.
Gatiti burgeri pe gratar preincalzit pana se rumeneste complet, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Reduceți focul la mediu și gătiți burgerii încă 3 minute pe fiecare parte, topping fiecare burger cu o felie de brânză pepperjack pentru ultimul minut de gătit.
Topiți fiecare burger cu aproximativ 1/4 din amestecul de ciuperci și ceapă, 3 bucăți de slănină și 1 lingură de guacamole pentru a servi.