Bibanul de mare Negru al lui Yagihashi cu Somen și legume

Bibanul de mare Negru al lui Yagihashi cu Somen și legume
Basul de la Marea Neagră al lui Yagihashi cu Somen și legume este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 530 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sake, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somonul la grătar al lui Takashi Yagihashi și Somen răcit cu sos Ponzu, Biban de mare negru cu legume marocane și sos Chile, și Proiectul: tăiței somen cu gheață cu pui și legume cu sos picant de susan de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie și aduceți la foc mic. Gatiti la foc mic timp de 10 minute. Se strecoară bulionul și se întoarce în cratiță. Se fierbe la foc mare până se reduce la 2 căni, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Într-o cratiță cu apă clocotită, gătiți somenul până se înmoaie, dar încă ușor mestecat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Încălziți uleiul într-un wok.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați shiitakes, mazăre de zăpadă, varză, muguri de fasole, daikon, ceapă și morcov și condimentați ușor cu sare și piper. Se amestecă la foc mare până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați uleiul de susan și sosul de soia; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
7
Condimentează fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați peștele, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până când pielea este crocantă, aproximativ 4 minute. Întoarceți fileurile și gătiți până când sunt opace, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Aduceți bulionul la fiert. Amestecați legumele la foc mare pentru a le încălzi din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
11
Puneți tăiței în 4 boluri de supă puțin adânci și turnați bulionul care fierbe peste ele. Puneți legumele peste tăiței și acoperiți cu peștele, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Se presară cu arpagic, busuioc, coriandru și semințe de susan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Ingrediente

1Oreos dublu umplutbusuioc tocatbusuioc tocat1Oreos dublu umplutsemințe de susan negru prăjitesemințe de susan negru prăjite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov tăiat în felii subțirimorcov tăiat în felii subțiri2Crustă: firimituri de biscuiți grahamarpagic tocatarpagic tocat1Oreos dublu umplutcoriandru tocatcoriandru tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbețișoare de ridiche daikonbețișoare de ridiche daikon591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilghimbir proaspăt decojit în felii subțirighimbir proaspăt decojit în felii subțiri11 litru de lapte integral, la temperatura camereijalape elixtojalape elixto1inch8-de la kombu(alge marine)8-de la kombu(alge marine)3ceapalemongrass proaspăt, feliat subțire transversallemongrass proaspăt, feliat subțire transversal2Crustă: firimituri de biscuiți graham6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmuguri de fasole mungmuguri de fasole mung2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvarză Napa mărunțită finvarză Napa mărunțită fin170ardei habeneroSomen noodlesSomen noodles1miciceapă, feliată subțireceapă, feliată subțire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie feliata subtireceapa rosie feliata subtire2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsos japonez de susansos japonez de susan4puțin dovlecel tocatSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat680ardei habenerofileuri de biban de mare negru, cu pielefileuri de biban de mare negru, cu piele1Oreos dublu umplutAsiatice ulei de susanAsiatice ulei de susan2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcapace de ciuperci shiitake feliate subțirecapace de ciuperci shiitake feliate subțire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre de zăpadă, feliată longitudinal cu grosimea de 1/2 inchmazăre de zăpadă, feliată longitudinal cu grosimea de 1/2 inch1Oreos dublu umplutfriptură de mușchi de porc întreg, fără toppingurifriptură de mușchi de porc întreg, fără toppinguri2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfriptură de mușchi de porc întreg, fără toppingurifriptură de mușchi de porc întreg, fără toppinguri1parmezan ras1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană de orz alb perlat1 cană de orz alb perlat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista