Bibanul de mare Negru al lui Yagihashi cu Somen și legume
Basul de la Marea Neagră al lui Yagihashi cu Somen și legume este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 530 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sake, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somonul la grătar al lui Takashi Yagihashi și Somen răcit cu sos Ponzu, Biban de mare negru cu legume marocane și sos Chile, și Proiectul: tăiței somen cu gheață cu pui și legume cu sos picant de susan de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie și aduceți la foc mic. Gatiti la foc mic timp de 10 minute. Se strecoară bulionul și se întoarce în cratiță. Se fierbe la foc mare până se reduce la 2 căni, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Într-o cratiță cu apă clocotită, gătiți somenul până se înmoaie, dar încă ușor mestecat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Încălziți uleiul într-un wok.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați shiitakes, mazăre de zăpadă, varză, muguri de fasole, daikon, ceapă și morcov și condimentați ușor cu sare și piper. Se amestecă la foc mare până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Picături De Sos De Soia
Ciuperci Shiitake
Inele De Ardei Roșu Dulce
Rețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoi
Ridiche Daikon
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați uleiul de susan și sosul de soia; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
7
Condimentează fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați peștele, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până când pielea este crocantă, aproximativ 4 minute. Întoarceți fileurile și gătiți până când sunt opace, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
10
Aduceți bulionul la fiert. Amestecați legumele la foc mare pentru a le încălzi din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
11
Puneți tăiței în 4 boluri de supă puțin adânci și turnați bulionul care fierbe peste ele. Puneți legumele peste tăiței și acoperiți cu peștele, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De Pizzocheri
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane De Caracatiță Brite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Se presară cu arpagic, busuioc, coriandru și semințe de susan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
3 Linguri De Ulei Vegetal
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.