Biban întreg prăjit cu frunze de dafin

Biban de mare întreg prăjit cu frunze de dafin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 6 și costă $5.83 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, frunze de dafin, biban de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Bas cu dungi prăjite la tigaie cu anghinare prăjită, ciuperci și marmeladă de roșii, Ceviche fierbinte și picant de biban de mare Cholula cu ardei prăjiți, prăjituri Masa la grătar, porumb prăjit și marinată de citrice, și Pui prăjit în frunze de dafin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Pe o foaie mare de copt cu margini, presărați 1/2 lingură de sare aproximativ în formă de pește. Împrăștiați jumătate din bucățile de unt și 8 din frunzele de dafin peste sare. Puneți peștele pe sare și umpleți 6 frunze de dafin în cavitate. Acoperiți peștele cu untul rămas, 1/2 lingură de sare și 6 foi de dafin.
Coaceți peștele în mijlocul cuptorului timp de aproximativ 30 de minute sau până când este fiert. Folosiți 2 spatule mari pentru a transfera peștele pe un platou. Aruncați frunzele de dafin și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.