Bibanul sotat cu Peperonatan și pesto de năsturel este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 517 calorii, 14g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bibanul, fulgii de piper, sarea și piperul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Nasturel Sotat, Ridichi sotate și năsturel, și Gingery Saut Rețetă De Năsturel Și Shiitakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 4 linguri ulei pentru fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa roșie, ardeii roșii și galbeni, cimbrul, zahărul și fulgii de ardei roșu și gătiți la foc mediu până când ardeii s-au înmuiat, dar păstrează încă forma și culoarea, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ardei Galben
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi
3
Se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Într-un blender, așezați năsturel, ulei de măsline extravirgin, nuci de pin și usturoi și amestecați până la un verde neted și strălucitor. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nu Dintr-o Grădină Locală
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Condimentează fileurile de biban cu sare și piper. Într-o tigaie antiaderentă de 14 inci, încălziți 4 linguri rămase de ulei de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Biban
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați fileurile condimentate, cu pielea în jos și agitați ușor tigaia, astfel încât să nu se lipească. Gatiti 6-7 minute la foc mediu, pana cand pielea este crocanta si fileuri si fiarta. Întoarceți fileurile, adăugați peperonata la tigaie și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Îndepărtați imediat peștele pentru a separa plăcile calde și împărțiți amestecul de ardei cald pe diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Stropiți cu pesto de năsturel și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.