Biban prăjit
Bibanul prăjit în tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 660 de calorii , 61 g de proteine și 37 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 2 și costă 3,55 USD per porție . 2 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Dacă ai la îndemână sparanghel, unt, file de biban și alte câteva ingrediente, îl poți prepara. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 52% , acest fel de mâncare este solid. Încercați scoici umplute sau manicotti , dorada prăjită cu ansoiadă și caramele sărate de mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încinge o tigaie mare cu ulei de măsline și 1 lingură unt. Se condimentează fileurile cu puțină sare și piper.
Puneți fileurile în tigaie și gătiți aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Cand pestele este fiert, punem deoparte pe o farfurie si deglazeaza cratita cu vermut, adaugam cimbrul si sofranul lasand sa clocoteasca pana scade cu doua treimi.
Adăugați untul rămas și bateți, apoi smântâna groasă și încălziți.
Serviți fileurile cu sos ușor de cremă de șofran și sparanghelul albit.