Biban de mare și sos picant de roșii peste fenicul fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați bibanul de mare și sosul picant de roșii peste fenicul fiert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pasta de hamsii, fileuri de biban de mare, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Bas Cu Dungi Întregi Cu Fenicul Și Roșii, Biban de mare cu fenicul, roșii și portocale, și Biban de mare prăjit în bulion de fenicul de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați suficiente frunze de fenicul, dacă utilizați, pentru a măsura 2 linguri. Sferturi de bulbi de fenicul pe lungime, apoi tăiați pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
2
Gatiti bulbii de fenicul, ceapa feliata si pasta de hamsii in 1 1/2 lingurite de ulei intr-o tigaie antiaderenta grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se acopera, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper, apoi se adaugă bulion și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pastă De Hamsie
Bulb De Fenicul
Legume
Bulion
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți capacul și fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul este evaporat, aproximativ 10 minute.
4
Transferați amestecul de fenicul într-un gratin superficial de 1 1/2 litru sau alt vas de copt din ceramică sau sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
5
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
În timp ce amestecul de fenicul se fierbe, gătiți ceapa tocată, fulgii de ardei roșu și sarea după gust în uleiul de linguriță rămas într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Fenicul
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați roșiile cu suc și fierbeți, rupând roșiile cu o lingură și amestecând ocazional, până când sunt foarte groase, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Tomate
8
Aranjați fileurile de pește deasupra amestecului de fenicul și condimentați cu sare. Puneți sosul de roșii peste pește. Acoperiți cu o foaie de hârtie pergament sau hârtie de ceară, apoi acoperiți bine vasul de copt cu folie și coaceți în mijlocul cuptorului până când peștele este doar gătit, 20 până la 25 de minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.