Biban de mare și sos picant de roșii peste fenicul fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați bibanul de mare și sosul picant de roșii peste fenicul fiert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pasta de hamsii, fileuri de biban de mare, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Bas Cu Dungi Întregi Cu Fenicul Și Roșii, Biban de mare cu fenicul, roșii și portocale, și Biban de mare prăjit în bulion de fenicul de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați suficiente frunze de fenicul, dacă utilizați, pentru a măsura 2 linguri. Sferturi de bulbi de fenicul pe lungime, apoi tăiați pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Gatiti bulbii de fenicul, ceapa feliata si pasta de hamsii in 1 1/2 lingurite de ulei intr-o tigaie antiaderenta grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se acopera, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper, apoi se adaugă bulion și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Scoateți capacul și fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul este evaporat, aproximativ 10 minute.
Transferați amestecul de fenicul într-un gratin superficial de 1 1/2 litru sau alt vas de copt din ceramică sau sticlă de 9 inci.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
În timp ce amestecul de fenicul se fierbe, gătiți ceapa tocată, fulgii de ardei roșu și sarea după gust în uleiul de linguriță rămas într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați roșiile cu suc și fierbeți, rupând roșiile cu o lingură și amestecând ocazional, până când sunt foarte groase, 15 până la 20 de minute.
Aranjați fileurile de pește deasupra amestecului de fenicul și condimentați cu sare. Puneți sosul de roșii peste pește. Acoperiți cu o foaie de hârtie pergament sau hârtie de ceară, apoi acoperiți bine vasul de copt cu folie și coaceți în mijlocul cuptorului până când peștele este doar gătit, 20 până la 25 de minute.
Se presară cu frunze de fenicul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio