Biban De Mare Învelit În Salată De Mare Cu Cremă De Cartofi

Biban De Mare Învelit În Salată De Mare Cu Cremă De Cartofi
Bibanul de mare învelit în salată de mare cu cremă de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.19 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 732 calorii, 72g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 3. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de unt, smântână, salată de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Broșetă Plată De Creveți Învelită În Salată De Mare Cu Salată De Mare Ma, și Biban De Mare Învelit Cu Slănină pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate70
Revista