Biban de mare învelit cu slănină

Bibanul de mare învelit cu slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 206g de proteine, 231g de grăsime, și un total de 2976 calorii. Pentru $19.64 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați Rozmarin, Rozmarin, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Biban De Mare Învelit Cu Slănină, Shiso Înfășurat Bas Găluște În Dashi, și Biban De Mare Învelit În Salată De Mare Cu Cremă De Cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Spălați peștele în interior și în exterior, uscați-l cu prosoape de hârtie.
Presărați sare în cavitatea stomacului.
Tăiați usturoiul în felii.Personalul usturoi și rosmarin în cavitatea stomacului.Înfășurați feliile de slănină în jurul peștelui, suprapunându-se ușor. Doar capul și coada trebuie să fie vizibile.Puteți păstra peștele pregătit timp de câteva ore în frigider.
Îndepărtați cu cel puțin 30 de minute înainte de grătar.
Periați o tigaie la grătar cu ulei de măsline și puneți 2 crenguțe de rozmarin în tigaie pentru a aroma uleiul.
Puneți peștele în tigaie. Puneți-l pe grătar mediu fierbinte.Grill pește pe fiecare parte timp de aproximativ 6 minute.
Periați peștele cu ulei dacă pare uscat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.