Biban de mare întreg la grătar cu sos Chimichurri
Bibanul întreg la grătar cu sos Chimichurri este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 391 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare includ Friptură la grătar cu sos Chimichurri, Fripturi la grătar cu sos Chimichurri, și Bas la grătar cu sos vierge.
Instrucțiuni
Amestecați usturoiul cu sare într-un mortar cu un pistil pentru a face o pastă groasă.
Adăugați piper, fulgi de chile și suc de lămâie și coajă, amestecând pentru a amesteca. Se amestecă ierburile.
Stropiți în ulei, amestecând, până când amestecul devine un pesto liber. Face aproximativ 1 cană de sos.
Clătiți peștele, uscați-l, apoi tăiați câteva tăieturi în părțile laterale, paralele cu branhiile. Așezați pe o foaie de copt cu margini. Frecați în interior și în exterior cu 1/4 cană de sos. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați la marinat cel puțin 30 de minute și nu mai mult de 1 oră.
Periați grătarele de gătit cu un prosop de hârtie înmuiat în ulei.
Încălziți grătarul la foc mediu (350 până la 450).
Transferați peștele într-un coș de grătar cu ulei și închideți coșul. Gatiti pestele, intorcand o data la jumatate, pana cand pestele este opac, aproximativ 12 minute. Introduceți un cuțit subțire sau o frigăruie metalică în partea cea mai groasă a peștelui și lăsați-l timp de 30 de secunde.
Scoateți frigarui și țineți-l de interiorul încheieturii mâinii; ar trebui să se simtă cald. Dacă este încă rece, grătiți peștele încă 2 până la 5 minute.
Se servește cu sos suplimentar pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.