Biban de mare prăjit în tigaie cu vinetă de roșii cu citrice-moștenire

Biban de mare prăjit în tigaie cu vinetă de roșii cu citrice-moștenire
Pan-prăjită biban de mare cu citrice-bijuterie de tomate Vinaigrette ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 4 și costă $3.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 443 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână roșii de moștenire, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Biban de mare prăjit la cuptor cu cuscus și vinetă caldă de roșii, Bas cu dungi cu moștenire de roșii Scampi, și Salată de spanac de roșii prăjite cu vinetă de muștar de citrice.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile, zahărul și oțetul într-o cratiță la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana se dizolva zaharul. Se amestecă pătrunjelul și următoarele 6 ingrediente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scorați pielea de pește în diagonală de două sau trei ori (pentru a preveni curlingul) și presărați cu sare și piper. Prăjiți fileurile, cu pielea în jos, în 1 linguriță de ulei într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare aproximativ 2 minute. Apăsați fileurile plate cu o spatulă metalică pentru a preveni ondularea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Transferați tigaia în cuptor și coaceți la 450 timp de 5 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Serviți fileurile cu pielea în sus. Puneți sosul peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista