Biban de mare prăjit în bulion de fenicul de roșii

Biban de mare prăjit în bulion de fenicul de roșii
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Bibanul de mare prăjit în bulion de fenicul de roșii ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $13.14 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1032 calorii, 49G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de unt, sare și piper, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Încercați Biban de mare prăjit în bulion de fenicul de roșii, Bas în bulion de anghinare și roșii, și Biban de mare negru ars cu verdeață amară, fenicul, Grapefruit și salată Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sos: într-o cratiță la foc mediu-mare, transpirați feniculul, ceapa și morcovii în uleiul de măsline. Gatiti pana cand legumele se inmoaie, 10-15 minute. Apoi, deglazați cu vinul alb. Odată ce vinul s-a redus, adăugați bulionul și sucul de portocale. Reduceți căldura și lăsați lichidul să gătească până când se reduce la jumătate. Odată redus, adăugați roșiile și usturoiul și lăsați sosul să fiarbă în continuare timp de 15 minute. Gust și sezon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scoateți cratița de pe foc, turnați printr-o strecurătoare și reveniți în tigaie. Terminați cu untul. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Pentru pește: condimentați partea de piele a fileurilor de pește cu fenicul măcinat, sare și piper, apoi condimentați partea de carne cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
În ulei, într-o tigaie antiaderentă, se sotează la foc mare până ajunge la punctul de fumat. Reduceți focul și adăugați peștele condimentat, cu pielea în jos și gătiți timp de 2 până la 3 minute. Întoarceți, reduceți focul și continuați să gătiți timp de 5 până la 6 minute, lingând cu grijă uleiul fierbinte peste pește pentru a menține pielea crocantă. Odată ce fileul este fiert, scoateți din tigaie și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate72
Revista