Biban de mare prăjit din Texas cu glazură de soia cu miere de zmeură

Biban de mare prăjit din Texas cu glazură de soia cu miere de zmeură
Texas Fried biban de mare cu o miere de zmeura soia glazura este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 937 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fileuri de biban de mare, lichior de portocale, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de rață ars cu glazură de miere de zmeură, Omul de capturare " pui prăjit cu miere-Pecan glazura, și Varză de Bruxelles prăjită cu Srirachan și glazură de miere.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare cu față înaltă, încălziți uleiul de canola la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați 2 inele jalapenos deasupra fiecărui fileu de pește. Apoi înfășurați fiecare file cu 1 felie de slănină, acoperind inele jalapeno. Dip în aluat și picătură în ulei fierbinte. Fry până frumos au o culoare maro auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați fie pe un platou de servire, fie pe o farfurie și stropiți glazura peste pește prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Stropiți 1/2 linguriță de lichior de portocale peste fiecare pește și garnisiți cu coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Această rețetă a fost oferită de un finalist, care poate fi sau nu un bucătar profesionist, pentru următoarea vedetă Food Network. Food Network nu a testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
6
Într-un castron mediu combinați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Lăsați-l să stea 5 minute. Consistența ar trebui să fie ca aluatul de clătite. Dacă este prea gros, adăugați mai multă bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
8
Într-o oală mică la foc mediu, adăugați toate ingredientele, cu excepția zahărului, și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați zahărul și lăsați să fiarbă încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista