Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul de mare proven Oktibile. Această rețetă servește 4. O porție conține 215 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, fileuri de bas cu dungi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Vinete Proven, și Ton Provencale.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați 1 cățel de usturoi; sotati 30 de secunde. Se amestecă roșiile, măslinele, 2 linguri de pătrunjel, apă și capere și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la mediu și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați fileuri și presărați cu suc de lămâie, piper și sare. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță Brite
(fie Fie Obișnuit)
4
Combinați 1 cățel de usturoi, 2 linguri de pătrunjel și coaja de lămâie. Lingurați 2/3 cană amestec de roșii pe fiecare din cele 4 farfurii; topiți fiecare porție cu 1 file și presărați cu 1 lingură amestec de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Thrive Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.