Biban de mare praf de chimen pe orez verde

Biban de mare praf de chimen pe orez verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul de mare praf de chimen pe orez verde. Această rețetă servește 4 și costă 7,42 USD pe porție. O porție conține 324 calorii, 40g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, apă, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Biban de mare alb la cuptor cu cartofi beți și orez cu chimen, Guacamole cu tortilla prăfuită cu chimen, și Sandvișuri De Somn Cu Praf De Chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță de 2 litri, apoi adăugați orez, ceapă, usturoi, frunze de dafin, sare și piper după gust. Reveniți la fierbere, acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand orezul este fraged si lichidul este absorbit, 15-17 minute. Pufați orezul cu o furculiță și lăsați să stea, acoperit, 5 minute. Se amestecă ierburile chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IerburiIerburi
CeapăCeapă
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Fileurile se usucă și se presară cu chimen și sare și piper după gust pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ChimenChimen
2
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă de 10 inci bine condimentată la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți fileurile până se rumenesc pe 1 parte, aproximativ 5 minute. Întoarceți fileurile și puneți tigaia în cuptor. Prăjiți fileurile în treimea superioară a cuptorului până când sunt fierte, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
1
Bateți împreună bulionul, sucul, melasa și amidonul de porumb într-o tigaie mică și fierbeți, amestecând, până se îngroașă ușor, 4 până la 5 minute. Înjumătățiți fiecare file transversal și serviți peste orez. Sos de lingură peste și în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MelasăMelasă
BulionBulion
SucSuc
SosSos
PeștePește
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
2
Fiecare porție, inclusiv orez, aproximativ 301 de calorii și 4 grame de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Gurmand

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista