Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul de mare praf de chimen pe orez verde. Această rețetă servește 4 și costă 7,42 USD pe porție. O porție conține 324 calorii, 40g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, apă, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Biban de mare alb la cuptor cu cartofi beți și orez cu chimen, Guacamole cu tortilla prăfuită cu chimen, și Sandvișuri De Somn Cu Praf De Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță de 2 litri, apoi adăugați orez, ceapă, usturoi, frunze de dafin, sare și piper după gust. Reveniți la fierbere, acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand orezul este fraged si lichidul este absorbit, 15-17 minute. Pufați orezul cu o furculiță și lăsați să stea, acoperit, 5 minute. Se amestecă ierburile chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Usturoi
Piper
Ierburi
Ceapă
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Fileurile se usucă și se presară cu chimen și sare și piper după gust pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Chimen
2
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă de 10 inci bine condimentată la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți fileurile până se rumenesc pe 1 parte, aproximativ 5 minute. Întoarceți fileurile și puneți tigaia în cuptor. Prăjiți fileurile în treimea superioară a cuptorului până când sunt fierte, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
1
Bateți împreună bulionul, sucul, melasa și amidonul de porumb într-o tigaie mică și fierbeți, amestecând, până se îngroașă ușor, 4 până la 5 minute. Înjumătățiți fiecare file transversal și serviți peste orez. Sos de lingură peste și în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Melasă
Bulion
Suc
Sos
Pește
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
2
Fiecare porție, inclusiv orez, aproximativ 301 de calorii și 4 grame de grăsime.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.