Biban de mare negru cu legume marocane și sos Chile
Basul Mării Negre cu legume marocane și sos Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 473 calorii, 43G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cuscus, flori de conopidă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Bas negru ars cu Scallion-Chile Relish, Bibanul de mare Negru al lui Yagihashi cu Somen și legume, și Legume de biban de mare și Confetti cu sos de unt de lămâie.
Instrucțiuni
1
Tapetați un vas de copt de 9" x 12" cu folie. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
2
Se încălzește cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti prazul, usturoiul, oregano, curry, ienibahar si piper negru pana cand prazul devine translucid, amestecand, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați roșii, ardei gras, țelină și sos de soia. Gatiti pana cand piperul se inmoaie, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Adăugați stoc. Simmer, acoperit, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Așezați morcovii, conopida, broccoli și stocul în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Grăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Coaceți până când legumele încep să se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Adăugați spanacul și dovlecelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
10
Puneți peștele deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bomboane De Caracatiță Brite
11
Stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Coaceți până când peștele este gătit și legumele sunt fragede, 15 până la 20 de minute. În timp ce peștele gătește, pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor de pe pachet. Completați fiecare farfurie cu 1/4 cană de cuscus, 1/4 de legume și 1 file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.