Biban de mare la grătar cu sos de Chili Thailandez

Biban de mare la grătar cu sos de Chili Thailandez
Bibanul de mare la grătar cu sos de Chili Thailandez necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.96 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 292 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ardei iute de păsări thailandeze, ulei de susan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biban de mare la grătar cu sos de Chili Thailandez, Timp pentru pește la grătar Thailandez cu sos de Chili-Lime, și Pâine Plată La Grătar Thailandeză Cu Mango Și Sos Dulce De Chili.

Instrucțiuni

1
În castron mediu se amestecă suc de lămâie, sos de pește, usturoi, ardei iute, ghimbir, ulei de susan și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De SusanUlei De Susan
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă jumătate din sos peste pește și se lasă să stea 1 oră la frigider. Aruncați marinada folosită pentru pește. Grătiți peștele la foc mare, aproximativ 5 până la 7 minute, sau până când este fiert și serviți cu jumătatea rămasă din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista