Biban de mare la grătar cu pansament Chili-Lime

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Bibanul de mare la grătar cu pansament Chili-Lime ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 133 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă aveți fileuri biban de mare, frunze de coriandru, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 30 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de vară la grătar cu porumb, ardei și pansament Chili-Lime, Biban de mare la grătar cu sos de Chili Thailandez, și Bas cu dungi și sos de lămâie conservat cu morcovi la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Bateți usturoiul, coaja de tei, oțetul de orez, sosul de pește, sucul de lămâie, sosul de ardei iute și uleiul de susan într-un castron de sticlă.
Periați ambele părți ale fileurilor de biban de mare cu ulei vegetal și presărați ușor cu sare.
Gătiți pe grătarul preîncălzit până când peștele este opac, prezintă semne bune de grătar și revine când este apăsat ușor, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați fileurile într-un platou de servire.
Bateți din nou pansamentul; gustați și reglați condimentele.
Stropiți pansament peste pește cald.
Presărați fileuri cu frunze de coriandru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio