Bibanul de mare copt cu sos romesco ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 494 calorii, 57G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $5.93 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, lămâi, alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 118 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biban De Mare La Cuptor Cu Sos De Ierburi, Biban De Mare La Cuptor Cu Sos Ponzu De Ghimbir, și Biban de mare la cuptor cu roșii.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Introduceți toate legumele într-o tavă de prăjire cu căței de usturoi necojite. Condimentați, turnați peste 4 lingurițe de ulei de măsline și aruncați împreună. Prăjiți timp de 20 de minute până când începeți să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Uscați peștele cu hârtie de bucătărie, apoi tăiați pielea pe ambele părți cu un cuțit ascuțit. Condimentați interiorul peștelui, apoi umpleți cu feliile de lămâie și jumătate din ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați deasupra legumelor, stropiți cu mai mult ulei, împrăștiați cu restul ierburilor, apoi prăjiți timp de 20-25 de minute. Când peștele este gătit, carnea se va simți mai fermă, iar înotătoarea dorsală (cea mare de pe spate) se va îndepărta ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Ridicați peștele și jumătate din legume pe o farfurie de servire și acoperiți cu folie pentru a se încălzi. Puneți restul de legume și cea mai mare parte a sucului din tava de prăjire într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați
6
Adăugați oțetul și alunele, amestecați până se omogenizează, apoi verificați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Serviți peștele cu legumele și sosul, ridicând fileurile de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.