Biban De Mare La Cuptor Cu Ierburi Și Var
Basul de mare copt cu ierburi și var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $16.43 pe portie. O porție conține 1726 calorii, 163g de proteine, și 106g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți sare și piper, mărar, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Biban de mare la cuptor cu ierburi și var, Biban de mare la cuptor cu ierburi proaspete, și Bas cu dungi coapte cu sare cu ierburi și lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru a marca gazul 6 / 204° / 200scalați bine peștele (rugați-l pe vânzătorul dvs. de pește să o facă pentru dvs.) și tăiați aripioarele.Spălați bine peștele sub apă curentă rece și uscați-l cu hârtie de bucătărie.Faceți tăieturi în diagonală peste pește, aproximativ 4 tăieturi pe fiecare parte.
Așezați peștele într-o tavă de prăjire unsă cu ulei și periați ușor cu o parte din ulei.Se toarna coaja de 1 var si se stoarce juice.In într-un castron, amestecați sucul și coaja cu ierburile tocate, usturoiul ras și ceapa roșie feliată fin și umpleți amestecul în tăieturi.
Tăiați restul de 2 tei în 4s și așezați-le alături de pește.Condimentați peștele și varul cu sare și piper negru proaspăt măcinat și stropiți peste uleiul rămas.
Așezați tava pe raftul din mijloc al cuptorului timp de aproximativ 25-30 de minute (depinde de mărimea peștelui) până când carnea se simte doar fermă atunci când este presată.Dacă doriți să verificați din nou dacă peștele este gătit, împărțiți o parte din carne până la os și vedeți dacă se descuamă.
Așezați peștele pe o farfurie de servire și turnați sucurile rămase din tavă pe fish.To serviți, așezați varul prăjit alături de pește sau poate doriți să stoarceți varul pe pește și apoi așezați varul stors pe lateral pentru garnitură!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.