Biban de mare fiert cu aburi de la River Cottage cu cimbru și lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul de mare fiert cu aburi de la River Cottage cu cimbru și lămâie. Această rețetă servește 4 și costă 2,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cimbru, semințe de fenicul, o lingură de suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bas cu dungi cu praz fiert, portocaliu și cimbru, Calmarul ars al River Cottage, și Biban de mare prăjit la tigaie cu fripturi Miso, lămâie și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți uleiul de măsline, untul și vinul alb într – o cratiță mare, largă sau într-o tigaie adâncă, împreună cu o lingură de apă, sucul de lămâie, coaja, cimbru și dafin-și semințele de fenicul și usturoiul, dacă le folosiți. Aduceți la foc mic. Condimentați ușor medalioanele de pește cu sare și piper, apoi aranjați-le în tigaie într-un singur strat.
Acoperiți și gătiți timp de 4 până la 6 minute, în funcție de grosimea peștelui, întorcându-le o dată, foarte atent, pentru a nu se rupe. Asta e. Tot ce trebuie să faceți acum este să transferați peștele în farfurii încălzite și să lingurați peste sucuri. Spudurile fierte sau piureul de cartofi și ceva proaspăt și verde – broccoli, poate, sau verdeața de primăvară – sunt singurele acompaniamente de care aveți nevoie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.