Biban De Mare Curry Cu Lapte De Cocos

Biban De Mare Curry Cu Lapte De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul de mare cu lapte de cocos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 271 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, roșii cherry, biban de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Supă de linte cu lapte de cocos, Supă rece de morcov și lapte de cocos, și Cina in seara asta: linte rosie curry cu lapte de cocos.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de cocos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
2
Adăugați ceapa și ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se sotează până începe să se înmoaie.
4
Adăugați roșiile, usturoiul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Se sotează până când roșiile încep să se descompună.Apoi, amestecați pudra de curry și gătiți încă două minute, sau până când este parfumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
Adăugați laptele de cocos și bulionul. Aduceți la foc mic, acoperiți și reduceți căldura. Se fierbe timp de aproximativ 20 de minute, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Adăugați peștele și coriandrul. Fierbeți peștele în bulion câteva minute, până când este fiert și fulgi apart.To serviți, turnați curry-ul peste orez basmati brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Se ornează cu puțin coriandru tocat. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista