Biban de mare cu șofran, Sherry și nuci de pin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul de mare cu șofran, Sherry și nuci de pin. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 327 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de stafide aurii, nuci de pin, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, Biban de mare pe spanac cu stafide și nuci de pin, și Pui cu șofran, stafide și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați peștele în bucăți mai mici, oricum doriți, și presărați ușor cu sare.
Puneți sultanele într-un castron, presărați cu șofranul, încălziți sherry-ul și turnați-l peste. Puneți o tigaie cu fund gros pe foc și aruncați nucile de pin în ea până când capătă o culoare aurie profundă și emană parfumul lor aromat ceros.
Se toarnă pe o farfurie și se pune pe o parte.
Se toarnă sultanele în sherry-ul lor saffronat în tigaia golită și se adaugă apa, apoi se pune din nou pe foc și se lasă să fiarbă, apoi se adaugă fileurile de pește sau câte se vor potrivi într-un singur strat; adăugați mai multă apă dacă nu sunt mai mult sau mai puțin scufundate. După aproximativ un minut de fierbere, întoarceți-le cu câteva spatule. Se gătesc foarte repede și dacă îl lăsați prea mult, se vor Fulga în timp ce le întoarceți. Dați-le încă un minut pe a doua parte și scoateți-le pe o farfurie de așteptare. Continuați până când ați consumat tot peștele, adăugând mai multă apă după cum este necesar. Când ați terminat, folosiți spatula pentru a îndepărta cât mai multe sultane pe peștele gătit de pe farfurie, apoi întoarceți căldura sub tigaie la mare și lăsați sucurile de sherry-șofran să se reducă până când aveți un sirop galben doar lichid.
Se toarnă peste pește, apoi se împrăștie peste nucile de pin prăjite. Și asta e tot acolo este să-l.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio