Biban De Mare Cu Unt De Ierburi Și Salată De Frisee
Biban de mare cu unt de ierburi și salată de Frisee ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 572 calorii, 33g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,21 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați salată frisee, pâine crustă, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bas cu dungi sălbatice cu Scallions și salată de ierburi, Salată Morel-And-Asparagus cu frișcă și salată verde, și Biban De Mare Chilian Aburit Cu Ierburi pentru rețete similare.
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.