Biban De Mare Cu Sos Mediteranean

Biban De Mare Cu Sos Mediteranean
Basul de mare cu sos mediteranean este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 548 calorii. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 809 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pudră de turmeric, ulei de măsline, filet de biban de mare branzino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Bas Cu Dungi Mediteraneene, Bas Cu Dungi Cu Salsa Verde Și Legume Prăjite Mediteraneene, și Bas cu dungi cu Salsa Verde și legume prăjite mediteraneene.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate98
Revista